Marmer Jati-Meja & Seni

Marmer Jati-Meja & Seni

tbpic1

Milih Bahan Baku

Léngkah ieu penting sareng penting pikeun sadaya léngkah ieu. Blok kubik batu sareng lempengan sacara umum medar bahan baku anu siap diolah. Pilihan matéri bakal meryogikeun élmu anu sistematis ngeunaan karakter matéri sareng aplikasi na sareng pikiran anu siap pikeun diajar matéri anyar. Pamariksaan lengkep bahan baku ngalibatkeun: ngarékam pangukuran & mariksa penampilan fisik. Ngan ukur prosés pamilihan anu leres dilakukeun, produk akhirna tiasa ngungkabkeun éstétika sareng nilai aplikasi. Tim pengadaan kami, nuturkeun budaya perusahaan pikeun ngahasilkeun ngan ukur produk anu kualitas, sanget mahér dina milarian sareng mésér bahan anu berkualitas. ▼

tbpic2

Detil ngeunaan toko-gambar / desain

Tim ahli anu tiasa dianggo sababaraha jinis perangkat lunak gambar sareng pangaweruh manufaktur anu diperyogikeun ngabédakeun kami tina seueur pesaing sanés. Kami salawasna siap nawiskeun solusi anu langkung dioptimalkeun pikeun desain sareng ideu anu anyar. ▼

tbpic3

Pagawean karajinan tangan

Pagawean karajinan sareng mesin saling silih. Mesin nyiptakeun garis anu bersih sareng kageulisan geometri, sedengkeun karajinan karajinan tiasa langkung jero dina bentuk sareng permukaan anu henteu teratur. Sanaos kaseueuran rarancangna tiasa dilakonan ku mesin, léngkah karajinan tangan diperyogikeun pikeun masihan produk langkung raoseun sareng perbaikan. Sareng pikeun sababaraha desain artistik sareng produk, karajinan karajinan tetep tiasa disayogikeun. ▼

tbpic4

Ngepak

Kami gaduh divisi pengemasan khusus. Kalayan saham biasa tina kai sareng papan lapis di pabrik kami, kami tiasa ngarobih pangepakan pikeun masing-masing jinis produk, boh standar atanapi henteu konvensional. Pagawe propésional tukang ngaput paking pikeun tiap produk ku ngemutan: beban beurat terbatas unggal paking; janten anti selip, anti tabrakan & shockproof, tahan cai. Pakét anu aman sareng propésional mangrupikeun jaminan pikeun pasrah aman tina produk réngsé ka klien. ▼

pic5