• Spanduk

Marmer jati-méja & Seni

Marmer jati-méja & Seni

tbpic1

Pamilihan Bahan Baku

Léngkah ieu mangrupikeun dasar sareng penting pikeun sadaya léngkah anu diturutan.Batu kubik blok na slabs anu loba medar bahan baku anu siap pikeun diolah.Pamilihan bahan ngabutuhkeun pangaweruh anu sistematis ngeunaan karakter bahan sareng aplikasi sareng pikiran anu siap pikeun diajar bahan anyar.Pamariksaan lengkep bahan baku ngalibatkeun: rékaman pangukuran & pamariksaan penampilan fisik.Ngan prosés pamilihan anu leres dilakukeun, produk ahir tiasa nunjukkeun nilai éstétika sareng aplikasina.Tim pengadaan kami, nuturkeun budaya perusahaan anu ngan ukur ngahasilkeun produk anu berkualitas, cekap pisan milarian sareng mésér bahan anu berkualitas tinggi.▼

tbpic2

Rincian toko-gambar / desain

Tim anu mumpuni anu tiasa nganggo sababaraha jinis parangkat lunak gambar kalayan pangaweruh manufaktur anu diperyogikeun ngabédakeun urang tina seueur pesaing anu sanés.Kami salawasna siap nawiskeun solusi anu langkung dioptimalkeun pikeun desain sareng ideu anyar.▼

tbpic3

Karya karajinan

Karya karajinan sareng mesin mangrupikeun suplemén masing-masing.Mesin nyiptakeun garis anu bersih sareng kaéndahan géométri, sedengkeun karajinan tiasa langkung jero dina sababaraha bentuk sareng permukaan anu henteu teratur.Sanajan lolobana desain bisa dilakonan ku mesin, hambalan handcrafts indispensable pikeun masihan produk leuwih ngeunah tur Perbaikan.Jeung sababaraha desain artistik jeung produk, handcraft masih suggestible.▼

tbpic4

Bungkusan

Kami ngagaduhan divisi bungkusan khusus.Kalawan stock biasa tina kai jeung papan lapis di pabrik urang, urang bisa ngaropéa packing pikeun tiap jenis produk, boh standar atawa unconventional.pagawe profésional tukang ngaput packing pikeun tiap produk ku tempo: beban beurat kawates unggal packing;janten anti skid, anti tabrakan & shockproof, waterproof.Bungkusan anu aman sareng profésional mangrupikeun jaminan pikeun panyerahan anu aman tina produk parantos ka klien.▼

pic5