Tentang Kami

abbanner

Batu Star Enjing

Kaéndahan batu alam sok ngaleupaskeun kakuatan keur narik ati sareng pesona na.

Dina Morningstar anjeun bakal salawasna dibéré nilai asli batu alam.

Naha Pilih Kami

Morningstar Stone parantos didirikeun dina landasan anu luar biasa ieu:

abimg1

Gairah pikeun industri batu alam

abimg2

Kualitas mangrupikeun hal anu munggaran anu henteu tiasa dikompromikeun

abimg3

Jasa dina waktos sareng katepatan

abimg4

Inovasi mangrupikeun mesin anu teu aya kendatna pikeun Morningstar tetep bersinar

Tim kami

Tina pamilihan bahan baku kana pamrosésan anu leres sareng akurat, Kami narékahan pikeun ngungkabkeun kaéndahan anu teu aya tandingan pikeun masing-masing jinis batu alam ku upaya maksimal gawé babarengan tim kami anu épéktip sareng pangpangna limbah sacara ékonomis sareng éstétis. Kapasitas anu luar biasa pikeun masing-masing pagawé di marmer Morningstar ngahiji sareng nyiptakeun perusahaan serbaguna sareng komprehensif.

Morningstar parantos saderhana pisan didamel pikeun pabuat batu alam. Masing-masing di Morningstar dididik ku saé sareng kaistiméwaan sareng kaistimewaan harta karun Alam. Garis fabrikasi sadayana didesain sareng panginten saé sateuacan produk khusus kanggo didamel. Kami gaduh tim shopdrawing anu ngamotivasi nyalira pikeun ngabantosan ngawujudkeun desain kreatif ti klien kami kana tahap anu réalistis.

Tina padamelan pangleutikna dugi ka proyék anu paling ambisius, Morningstar ngagaduhan prinsip pikeun nyayogikeun téknis, éstétika sareng ekspektasi ékonomi unggal palanggan anu ngandelkeun padamelan urang anu bijaksana tapi inovatif.

Samentawis éta ngagaduhan akumulasi pangalaman anu saé pisan pikeun proyék-proyék luhur. Solusi ekslusif dipénta pikeun bagian méwah pikeun ngahontal pangaruh anu bergengsi ku ngalaan kaéndahan dina batu, ieu meryogikeun tim anu kreatif sareng aktip kalayan pangalaman éksténsif dina proyek batu marmer sareng alam.

abimg5

Jasa batu hiji eureun