• Spanduk

Fabrikasi

Pilihan Bahan Baku:
Léngkah ieu mangrupikeun dasar sareng penting pikeun sadaya léngkah anu diturutan.Batu kubik blok na slabs anu loba medar bahan baku anu siap pikeun diolah.Pamilihan bahan ngabutuhkeun pangaweruh anu sistematis ngeunaan karakter bahan sareng aplikasi sareng pikiran anu siap pikeun diajar bahan anyar.Pamariksaan lengkep bahan baku ngalibatkeun: rékaman pangukuran & pamariksaan penampilan fisik.Ngan prosés pamilihan anu leres dilakukeun, produk ahir tiasa nunjukkeun nilai éstétika sareng aplikasina.Tim pengadaan kami, nuturkeun budaya perusahaan anu ngan ukur ngahasilkeun produk anu berkualitas, cekap pisan milarian sareng mésér bahan anu berkualitas tinggi.

bahan atah
ngagambar

 

Rincian toko-gambar/desain:
Tim anu mumpuni anu tiasa nganggo sababaraha jinis parangkat lunak gambar kalayan pangaweruh manufaktur anu diperyogikeun ngabédakeun urang tina seueur pesaing anu sanés.Kami salawasna siap nawiskeun solusi anu langkung dioptimalkeun pikeun desain sareng ideu anyar.

 

Ukiran CNC:
Mékanisasi dina industri batu geus lumangsung teu lila.Tapi geus greatly boosted industri.Utamana mesin CNC, aranjeunna ngamungkinkeun pikeun aplikasi anu langkung kreatif sareng desain pikeun batu alam.Kalayan mesin CNC, prosés ukiran batu langkung akurat sareng éfisién.

ukiran cnc
jet cai

 

motong cai-jet CNC:
mesin motong cai-jet geus greatly enriched produk batu.motong kurva geus leuwih gampang kaala attributing efisiensi tinggi na motong precision.Langkung seueur produk Inlay kalayan desain tradisional atanapi gagah tiasa dihontal sareng langkung seueur bahan anyar kalayan karasa Moh anu luhur tapi warna sareng gaya anu flamboyan diwanohkeun kana produk inlay batu.

 

Karya karajinan:
Karya karajinan sareng mesin mangrupikeun suplemén masing-masing.Mesin nyiptakeun garis anu bersih sareng kaéndahan géométri, sedengkeun karajinan tiasa langkung jero dina sababaraha bentuk sareng permukaan anu henteu teratur.Sanajan lolobana desain bisa dilakonan ku mesin, hambalan handcrafts indispensable pikeun masihan produk leuwih ngeunah tur Perbaikan.Jeung sababaraha desain artistik jeung produk, handcraft masih suggestible.

karajinan tangan
mosaik

 

Mosaik:
Produksi produk Mosaic relatif langkung artisanal.Pagawe gaduh méja kerja sorangan sareng karanjang partikel batu dina nuansa warna sareng tékstur anu béda.Karyawan ieu mangrupikeun konci pikeun produk mosaik kualitas luhur.Urang ngahargaan pagawe artisan urang anu mibanda kompetensi apresiasi, janten teu ukur mibanda rasa alus warna nuansa diferensiasi tur cocog tapi ogé pamahaman tékstur batu.Aplikasi tina mesin CNC ogé geus broadened variétas produk dina kulawarga mosaic.Langkung seueur permukaan anu diwanohkeun, langkung seueur garis kurva sareng bentuk anu ngagabung sareng kulawarga pola géométri.

 

Kolom:
Kami gaduh produsén pasangan profésional pikeun produk kolom, anu kami parantos nyayogikeun pikeun proyék-proyék anu luhur pisan pikeun istana karajaan.Karya anu paling luhur dina detil mangrupikeun salah sahiji mérek dagang urang anu paling ngabédakeun.

kolom
iklas garing

Lapisan garing:
Sadaya produk rengse diperlukeun pikeun ngalakukeun pre-ngumpul saméméh ninggalkeun pabrik, ti ​​pangbasajanna cut-to-ukuran panels kana pola ukiran CNC jeung pola cai-jet.Prosés ieu biasana disebut garing-layer.A dry-lay ditangtoskeun dipigawé dina spasi kabuka sarta kosong kalayan lawon serat cushion lemes di lantai jeung kaayaan cahaya alus.pagawe kami bakal iklas turun panels produk rengse dina floors nurutkeun shopdrawing, ku nu urang tiasa pariksa: 1) lamun warna konsisten sakumaha per aréa atawa spasi;2) lamun marmer dipaké pikeun hiji wewengkon kalawan gaya anu sarua, pikeun batu jeung urat, ieu bakal nulungan urang mariksa lamun arah urat dipesen atawa kontinyu;3) lamun aya potongan chipping sarta ujung megatkeun pikeun dibeuleum atawa diganti;4) lamun aya wae potongan kalawan defects: liang, bintik hideung badag, yellowing fillings nu kudu diganti.Sanggeus kabéh panels dipariksa jeung dilabélan.Urang bakal ngamimitian prosedur packing.

 

Bungkusan:
Kami ngagaduhan divisi bungkusan khusus.Kalawan stock biasa tina kai jeung papan lapis di pabrik urang, urang bisa ngaropéa packing pikeun tiap jenis produk, boh standar atawa unconventional.pagawe profésional tukang ngaput packing pikeun tiap produk ku tempo: beban beurat kawates unggal packing;janten anti skid, anti tabrakan & shockproof, waterproof.Bungkusan anu aman sareng profésional mangrupikeun jaminan pikeun panyerahan anu aman tina produk parantos ka klien.

bungkusan