Kaunggulan tina countertops marmer.

Kaunggulan tina countertops marmer.

Beuki loba jalma milih ngagunakeun countertops marmer kusabab penampilan geulis tur loba fitur unggulan.

Kahiji, hardness tinggi. Teu gampang pikeun deformasi. Marmer alam nyaéta ngaliwatan taun lila pikeun ngabentuk naturally. Jadi sacara alami homogen dina struktur na.Jeung koefisien ékspansi linier pisan leutik, ampir euweuh stress internal.Jadi karasa na pisan tinggi, dina pamakéan prosés moal deformasi.台面板1-1

Kadua, tahan korosi sareng asam.marmer alam struktur organisasi sorangan malah, jadi teu gampang sangsara erosi asam basa liquid.When pamakéan ogé teu kedah gumantung kana besmear pikeun ngaronjatkeun kelamin lemes, ngajaga naékna cukup basajan tur merenah.

台面板1-6

Katilu, résistansi ngagem tinggi sareng résistansi suhu luhur.Kusabab karasa bahan marmer leuwih luhur, sarta rigidity pisan alus, jadi lalawanan maké na oge kuat.Henteu ngan éta, résistansi suhu anu luhur ogé saé pisan.Éta moal parobahan suhu sareng deformasi.Dina suhu kamar bisa ngajaga sipat fisik aslina.Jadi umur layanan leuwih panjang.

台面板1-3

Kaopat, sipat fisik stabil.Struktur marmer alam téh taliti tur malah.Malah dina kasus dampak éksternal, éta moal burr, akurasi permukaan moal kapangaruhan. Kusabab bahan fisik stabil, éta bisa ngajamin euweuh deformasi sanggeus pamakéan jangka panjang sarta anti karat, antimagnetic, insulasi.

台面板1-4

Kalima, euweuh magnetization.bahan marmer alam euweuh urusan sabaraha lila sanggeus pamakéan moal muncul magnetized, bisa mindahkeun smoothly.And teu kapangaruhan ku Uap.

台面板1-5

 

Kusabab kaunggulan ieu, countertops marmer dipaké beuki loba lega, sarta desain oge pisan rupa-rupa.Salian countertops marmer basajan, éta ogé bisa digabungkeun jeung bahan séjén, tabrakan kaluar tina éstétika unik.

台面板1-2


waktos pos: Dec-15-2020