Kauntungannana countertop marmer

Kauntungannana countertop marmer

Langkung seueur jalmi milih nganggo countertop marmer kusabab penampilanana anu saé sareng seueur fitur anu saéna.

Mimiti, karasa luhur. Henteu gampang deformasi. Marmer alami pikeun ngalirkeun taun-taun janten sacara alami. Janten sacara alami homogen dina strukturna. Sareng koefisien ékspansi linier alit pisan, ampir teu aya setrés internal. Janten karasa na luhur pisan, dina panggunaan prosés moal deformasi.台面板1-1

Kadua, tahan ka korosi sareng asam. Marmer alam struktur organisasi sorangan bahkan, janten henteu gampang sangsara érosi cairan basa asam. Nalika panggunaan ogé henteu kedah gumantung kana besmear pikeun ningkatkeun kelamin lemes, ngajaga naékna lumayan saderhana sareng merenah.

台面板1-6

Katilu, résistansi maké tinggi sareng tahan suhu luhur. Kusabab karasa bahan marmer langkung luhur, sareng kaku na saé pisan, janten résistansi pakeanana ogé kuat. Henteu ngan éta, résistansi suhu luhur na ogé saé pisan. Éta moal parobahan suhu sareng deformasi. Dina suhu kamar tiasa ngajaga sipat fisik aslina. Janten umur jasa langkung lami.

台面板1-3

Kaopat, sipat fisikna stabil. Struktur marmer alam taliti sareng merata. Malah dina hal pangaruh éksternal, éta moal burr, akurasi permukaan moal kapangaruhan. Kusabab bahan na sacara fisik stabil, éta tiasa ngajamin henteu deformasi saatos panggunaan jangka panjang sareng anti karat, antimagnetik, insulasi.

台面板1-4

Kalima, henteu aya magnetisasi. Bahan marmer alami henteu masalah sabaraha lami saatos dianggo moal némbongan magnet, tiasa lancar. Sareng henteu kapangaruhan ku beueus.

台面板1-5

 

Kusabab kaunggulan ieu, countertop marmer dianggo langkung seueur sareng seueur, sareng desainna ogé seueur pisan. Salian counter marmer saderhana, éta ogé tiasa digabungkeun sareng bahan sanésna, tabrakan tina éstétika anu unik.

台面板1-2


Pos waktos: Dec-15-2020