Amazon Green, éstétika mangrupa jenis kréativitas

Amazon Green, éstétika mangrupa jenis kréativitas

Amazon héjo

Dihasilkeun di Brazil, warna permukaan héjo, kulawu, bodas jeung coklat intertwined, kalawan warna jeung tékstur rainforest-kawas tropis.Sigana usum hujan Amazon tropis sareng pinuh ku vitalitas.Nalika dianggo pikeun hiasan rohangan, éta bakal masihan jalma karep sareng caket kana alam.

Aplikasi: Salaku batu luhur-grade,Amazon Héjobisa dipaké pikeun tinggi-grade hiasan indoor na outdoor, kayaning rupa komponén wangunan, countertops jeung monumen.

Granit Amazon héjo

tampilan kapribadian warna dinamis

640-4

Proyék ieu dirojong ku Morningstar.Désainer ngarobih metode desain konvensional sareng nganggo warna sareng bahan anu kaleuleuwihan kalayan tékstur khusus pikeun ngalarapkeun unggal bagian rohangan pikeun nyiptakeun rohangan modéren sareng modis kalayan dampak visual anu hébat.

640

640-1

Tina sudut pandang persépsi, urang hoyong ngagabungkeun kabutuhan hirup di rohangan, sareng tina objék anu jero sareng bermakna dina rohangan, diwariskeun sareng ditransfer ka hub, supados rohangan tiasa berinteraksi sareng jalma.Nalika serelek martabat leyur jeung whispers, rasa ieu rendered di sublimation, sarta blueprint imah hareup emerges dina seuri.

640-5

640-6

640-7

Manggihan deui batu geulisIeuh!


waktos pos: Oct-11-2022