Marmer dina kahirupan

Marmer dina kahirupan

    Pamakéan bahan luar angkasa teras-terasan ngasilkeun anu anyar, sareng sagala rupa bahan bangunan laun-laun asup kana visi urang. Pesona marmer teu ngirangan ti saprak jaman baheula. Marmer tina suasana mulya ngahias, sapertos karya seni anu janten sipat, tiasa nyampur dina papakéan bumi sadayanasacara alami di, nunjukkeun murni sareng seger sareng bébas tina kaindahan vulgar.

房间展示3

    Pilih marmer pikeun ngalakukeun témbok setélan TV, tiasa ngamajukeun kelas ruang tamu sacara langsung. Aya pola anu saderhana sareng lancar pikeun nyorot rasa hirarki, aya ogé urat kaleidoskopik pikeun nyandak pangaruh visual anu kuat.

房间展示1-2

    Dapur sareng réstoran mangrupikeun bau kembang api anu paling seueur di tempat éta, unggal juru pinuh ku rasa bumi anu asli. Kalayan marmer pikeun ngalubarkeun gaya luar angkasa, pikeun ngawangun suasana makan anu mulya sareng romantis, katémbong beuki modél ngora, pinuh ku gaya hirup.

    Tékstur marmer sareng tékstur alternatip dina taneuh bodas sapertos tanda tinta anu ngalir, anu sapertos sisikian alam, ngajantenkeun marmer masihan rohangan sapertos perasaan éstétika alami.

房间展示8

    Mandi marmer, anu dugi ka tempat soca raos raos saderhana pisan. Ornamen lokal, atanapi sacara gembleng, banding unik tina marmer alami alami, sakali sumebar janten luar biasa.

案例2-3

 

    Marmer mulia sareng méwah kalayan tékstur alam sareng tilas waktos. Upami anjeun hoyong hiasan bumi anu langkung kualitas anjeun tiasa milih marmer pikeun hiasan interior. Tékstur marmer moal ngantepkeun anjeun.

效果图1-1


Waktos Posting: Dec-09-2020