Naon bedana marmer alam sareng marmer jieunan?

Naon bedana marmer alam sareng marmer jieunan?

Sakumaha urang terang, marmer mangrupikeun produk kelas anu saé. Seueur kulawarga nganggo marmer dina hiasanna, sareng marmer ngagaduhan marmer alami sareng marmer faux. Aranjeunna umum pisan. Sareng naha éta marmer buatan atanapi marmer alam ngagaduhan kaunggulan sareng karugian nyalira.

古堡灰

Bubuka

    Marmer jieunan nyaéta ngagunakeun macadam tina marmer alam atanapi granit janten bahan ngeusian, kalayan semén, gesso sareng résin poliéster henteu jenuh janten napel, sareng diwangun ku aduk, grinding sareng polesan.

Marmer alam mangrupikeun batuan métamorf anu dibentuk ku aksi suhu luhur sareng tekanan tinggi dina kerak. Hal ieu utamina diwangun ku kalsit, batu kapur, serpentin sareng dolomit.

桃李春风(墙)+鱼肚灰(地板)

Kaunggulan sareng karugian marmer alam sareng marmer buatan.

    Kauntungannana marmer alam nyaéta pola pola hiasan, karaosna saé saatos digosok sareng karasa kuat. Hoyong ngaing-resisting langkung seueur tibatan scagliola, henteu sieun colouring. Karugian marmer alam nyaéta éta moal tiasa mulus sareng sisikian dina titik pamisah henteu tiasa leres-leres dijajarkeun. Marmer alam rapuh sareng sesah dilereskeun.

Kauntungannana marmer jieunan mangrupikeun rupa-rupa warna. Patalina marmer henteu atra janten aya integritas anu kuat. Éta langkung fleksibel tibatan marmer alam. Marmer jieunan mangrupikeun bahan sintésis kimia, karasa na leutik, gampang digoréng sareng noda .


Waktos Posting: Dec-29-2020