Naon bedana marmer alam sareng marmer buatan?

Naon bedana marmer alam sareng marmer buatan?

Salaku urang sadayana terang, marmer mangrupakeun produk kelas alus. Jadi loba kulawarga ngagunakeun marmer dina hiasan maranéhanana, sarta marmer boga marmer alam jeung faux marble.They pisan umum.Jeung naha éta téh marmer jieunan atawa marmer alam boga kaunggulan jeung kalemahan sorangan.

古堡灰

Bubuka

Marmer jieunan nyaéta ngagunakeun macadam tina marmer alam atawa granit jadi bahan keusikan, jeung semén, gesso jeung résin poliéster teu jenuh jadi napel, sarta dibentuk ku aduk, grinding jeung polishing.

Marmer alam nyaéta batu métamorf dibentuk ku aksi suhu luhur sarta tekanan tinggi dina crust.It utamana diwangun ku kalsit, kapur, serpentine na dolomit.

桃李春风(墙)+鱼肚灰(地板)

Kaunggulan jeung kalemahan marmer alam jeung marmer jieunan.

Kauntungannana marmer alam nyaéta pola hiasan alam, ngarasa alus sanggeus polishing jeung karasa kuat.Hayang ngagem-resisting leuwih ti scagliola, teu sieun colouring.The disadvantage marmer alam nya éta teu bisa seamless jeung séréal dina titik splicing teu bisa sagemblengna Blok.marmer alam regas sarta hésé ngalereskeun.

Kauntungannana marmer jieunan nyaéta rupa-rupa colours.The sambungan marmer teu atra jadi aya integrity kuat.It leuwih fleksibel ti marmer alam.Marmer jieunan nyaéta bahan sintésis kimiawi, karasa nya leutik, gampang scratched jeung noda. .


waktos pos: Dec-29-2020