Produk

  • 3D Ukiran Batu-Tembok & Seni

    3D Ukiran Batu-Tembok & Seni

    Ukiran Batu mangrupikeun prosés ngamurnikeun sareng ngahartikeun marmer alam kasar kana pola atanapi bentuk hiasan sareng artistik.Ngabandingkeun sareng potongan 3D stainless steel atanapi potongan 3D sanésna anu didamel tina keramik, kaca, plastik jsb.Kalayan akumulasi taun-taun téknik karajinan anu ngagabungkeun kamajuan téknologi CNC panganyarna, produk Ukiran batu ngungkabkeun daya tarik modéren sareng kakuatan antik anu paling luhur.

    diajar deui
  • Marmer Cai-jet Inlay

    Marmer Cai-jet Inlay

    Marmer Inlay parantos ngalegaan kaéndahan produk marmer.Pikeun nyieun sapotong exquisite produk inlay marmer, urang kudu firstly tim kualitas luhur desain jeung shopdrawing, ieu téh hambalan dasar tapi krusial.Tim kami anu dilatih sareng berpengalaman mastikeun yén kami henteu ngan ukur ngimpor data tina klien, tapi ogé gaduh kamampuan desain, sareng samentawis éta nawiskeun rendering poto dumasar kana desain pikeun kéngingkeun kombinasi warna anu pangsaéna sareng langkung jero ngagambar toko pikeun mastikeun anu diperkirakeun sareng produk well elaborated.Titik penting kadua nyaéta mesin jet cai CNC.A kualitas luhur jeung mesin well-dijaga téh saluareun sagala ragu inti teuas pikeun produk rupa jeung lemes.Thirdly, operator kami pikeun CNC cai-jet ieu ogé dididik teu ukur kumaha carana ngamanipulasi mesin, tapi ogé ciri béda tina jenis batu.Operator anu tanggung jawab ieu, kalayan kasadaran sareng pamahaman anu saé ngeunaan padamelan anu ditugaskeun nyaéta lalaki konci pikeun produk anu sampurna.Pikeun inlay marmer, unggal pilihan batu diitung, unggal milimeter diitung pikeun hasil ahir.

    diajar deui
  • Marmer Mosaic

    Marmer Mosaic

    Mosaik marmer bisa disusud deui sarébu taun ka tukang dina sajarah hiasan manusa.Karyana pisan extension imajinasi manusa.Bisa jadi vivacious sakumaha damsel a;bisa jadi klasik salaku umur Bumi;tur éta bisa jadi sakumaha hipu lukisan Da Vinci urang.Leumpang ti jaman kuno ka jaman modern, éta ngalangkungan warisan budaya sareng sumanget manusa, sareng ayeuna, éta masih salah sahiji produk anu paling dipuja ku désainer sareng pangguna akhir.

    diajar deui
  • Marmer jati-méja & Seni

    Marmer jati-méja & Seni

    Ukiran Batu mangrupikeun prosés ngamurnikeun sareng ngahartikeun marmer alam kasar kana bentuk hiasan sareng artistik.Ngabandingkeun sareng potongan 3D stainless steel modern atanapi potongan 3D sanésna anu didamel tina keramik, kaca, plastik sareng sajabana, produk Ukiran batu alam dihargaan pikeun kesan anu bergaya & klasik.Kalayan rébu taun akumulasi téknik karajinan anu ngagabungkeun kamajuan téknologi, produk Ukiran batu ngungkabkeun daya tarik modéren sareng daya tarik antik anu paling luhur.

    diajar deui
  • Kolom & Pos

    Kolom & Pos

    diajar deui