• Spanduk

Méja kopi

Méja Kopi TORAS

méja kopi marmer mangrupakeun salah sahiji "di" na produk trendi.Aranjeunna suites lolobana spasi interior modern.Warna alami anu nyata sareng pola sareng urat anu unik ngajantenkeun unggal méja teu tiasa digentos ku kaéndahan sareng tetep sapotong anu paling pikaresepeun sareng awét dina unggal rohangan.Méja kopi mangrupikeun tempat dimana jalma-jalma ngumpul, bersosialisasi sareng gaduh waktos luang.Méja kopi luhur marmer salaku pusat kagiatan ieu tanpa ragu nambihan kaanggunan sareng Srimanganti.

judul hirup
kopi
kopi2

Konsep Desain

Bentuk columnar kerung kalayan bukaan dina adul nyieun suku méja;Méja Kopi Marmer ieu ku marmer Héjo anu kasohor-És Jade Marmer anu pikaresepeun pisan berkat pola anu wani sareng dramatis tina És Jade anu nyababkeun getar énergi sareng vitalitas dina rohangan mana waé tempatna. lapisan nu nahan kaéndahan Ice Jade marmer sarta Samentara éta ngurangan beurat batu.Inti Honyecomb antara beungeut marmer ieu ngarojong tabel kalawan stabilitas hébat sarta kakuatan.Sadaya urat sareng pola kontinyu sareng cocog pikeun nyiptakeun éntitas méja kopi.Sadaya lem anu diterapkeun ramah lingkungan.
méja kopi awak padet oge availible sakumaha per pamundut customer urang esteemed urang.

Pangukuran

Panjangna: 88 cm
rubak: 88 cm
Jangkungna: 35 cm

Instruksi pangropéa

Ngabersihan méja kalayan lawon garing;
Paké lawon baseuh lemes kalayan detergent nétral atawa sabun bébas abradant pikeun ngabersihan méja;
Ngabersihan noda normal, ngagunakeun spons baseuh ku cairan sabun atawa sandpaper halus.