• Spanduk

Méja samping

TORAS Méja Sisi

Méja samping dingaranan salaku tabel aksen, tabél tungtung mangrupa pedaran inklusif jeung umum tabel leutik nu bisa jadi serbaguna tur mobile dina spasi interior.Éta tiasa ditempatkeun di gigireun sofa atanapi ranjang anjeun, éta ogé tiasa ditempatkeun di gigireun korsi dimana anjeun maca, éta ngan ukur peryogi ciptaan sareng imajinasi.Méja Sisi marmer mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun.Éta cocog pisan sareng Logam, Kaca, kai sareng lawon.Sareng méja leutik tapi masihan rohangan kualitas anu saé sareng kageulisan klasik.

judul hirup
sisi
sisi2

Konsep Desain

The Toras Limestone Sisi Table dijieun ku hiji blok kapur padet.Batu kapur pinuh awak kalayan desain modéren nganteurkeun basa kaéndahan anu ringkes.Batu kapur ngagaduhan kebangkitan dina widang hiasan interior ku taun-taun ayeuna.Perasaan umur anu alami sareng permukaan anu teu jelas langsung nyauran aura vintage sareng nostalgia.

Pangukuran

Panjangna: 45 cm
rubak: 35 cm
Jangkungna: 45 cm

Instruksi pangropéa

Ngabersihan méja kalayan lawon garing;
Paké lawon baseuh lemes kalayan detergent nétral atawa sabun bébas abradant pikeun ngabersihan méja;
Ngabersihan noda normal, ngagunakeun spons baseuh ku cairan sabun atawa sandpaper halus.