• Spanduk

Marmer Cai-jet Inlay

spanduk pisan

Marmer Cai-jet Inlay

Marmer Inlay parantos ngalegaan kaéndahan produk marmer.Pikeun nyieun sapotong exquisite produk inlay marmer, urang kudu firstly tim kualitas luhur desain jeung shopdrawing, ieu téh hambalan dasar tapi krusial.Tim kami anu dilatih sareng berpengalaman mastikeun yén kami henteu ngan ukur ngimpor data tina klien, tapi ogé gaduh kamampuan desain, sareng samentawis éta nawiskeun rendering poto dumasar kana desain pikeun kéngingkeun kombinasi warna anu pangsaéna sareng langkung jero ngagambar toko pikeun mastikeun anu diperkirakeun sareng produk well elaborated.Titik penting kadua nyaéta mesin jet cai CNC.A kualitas luhur jeung mesin well-dijaga téh saluareun sagala ragu inti teuas pikeun produk rupa jeung lemes.Thirdly, operator kami pikeun CNC cai-jet ieu ogé dididik teu ukur kumaha carana ngamanipulasi mesin, tapi ogé ciri béda tina jenis batu.Operator anu tanggung jawab ieu, kalayan kasadaran sareng pamahaman anu saé ngeunaan padamelan anu ditugaskeun nyaéta lalaki konci pikeun produk anu sampurna.Pikeun inlay marmer, unggal pilihan batu diitung, unggal milimeter diitung pikeun hasil ahir.

Kass 'Inlay-1

inlay2

Kass 'Inlay-2

inlay1

Kass 'Inlay-3