Inventory Produk

  • 3D Carved Stone-Wall&Art

    3D Ukir Batu-Tembok & Seni

    Ukiran Batu nyaéta prosés pemurnian sareng ngahartikeun marmer alam anu kasar kana pola atanapi bentuk hiasan sareng artistik. Ngabandingkeun sareng potongan 3D stainless steel atanapi potongan 3D anu sanés didamel tina keramik, kaca, plastik sareng sajabana, batu alam Produk ukiran dihargai pikeun kesan gaya & klasik na. Kalayan mangtaun-taun akumulasi téhnik karajinan ngahijikeun kamajuan téknologi CNC pangénggalna, produk batu Ukiran ngungkabkeun daya tarik modérnna sareng kakuatanana kuno antik na.

    diajar deui
  • Marble Water-jet Inlay

    Marmer Cai-jet Inlay

    Marmer Inlay parantos ngalegaan kaéndahan produk marmer. Pikeun ngadamel sapotong produk inlay marmer anu indah, urang kedah mimitina hiji tim desain sareng toko toko kualitas luhur, ieu mangrupikeun léngkah dasar tapi penting. Tim anu terlatih sareng berpengalaman kami mastikeun yén kami henteu ngan ukur ngimpor data ti klien, tapi ogé ngagaduhan kamampuan desain, sareng samentawis éta nawiskeun ngajantenkeun poto dumasar kana desain pikeun kéngingkeun kombinasi warna anu pangsaéna sareng ngagedekeun toko anu ngajantenkeun pikeun mastikeun anu diarepkeun sareng produk elaborated ogé. Titik penting anu kadua nyaéta mesin cai-jet CNC. Mesin anu saé kualitasna sareng dijaga kalayan hadé henteu teras-teras inti inti pikeun produk anu hadé sareng lemes. Katilu, operator kami pikeun cai-jet CNC dididik sacara hadé henteu ngan ukur kumaha ngamanipulasi mesin, tapi ogé ciri anu béda tina jinis batu. Operator anu tanggung jawab ieu, kalayan kasadaran sareng pangertian anu hadé pikeun padamelan anu ditugaskeun mangrupikeun jalma konci pikeun produk anu sampurna. Pikeun inlay marmer, pilihan ech tina jumlah batu, unggal milimetre diitung pikeun hasil akhir.

    diajar deui
  • Marble Mosaic

    Musa marmer

    Mozaik marmer tiasa dilacak rébuan taun ka tukang dina sajarah hiasan manusa. Pagaweanna mangrupikeun panyuluhan imajinasi manusa. Éta tiasa saageung sapertos budak awéwé; éta tiasa klasik sapertos umur Bumi; sareng éta tiasa lemes sapertos lukisan Da Vinci. Leumpang ti jaman baheula nepi ka jaman modéren, éta ngalirkeun warisan budaya sareng sumanget manusa, sareng ayeuna, éta masih mangrupikeun produk anu paling dipuja ku desainer sareng pangguna akhir.

    diajar deui
  • Marble Furniture-Table&Art

    Marmer Jati-Meja & Seni

    Ukiran Batu mangrupikeun prosés nyaring sareng nangtoskeun hiji marmer alam kasar kana bentuk hiasan sareng artistik. Ngabandingkeun sareng potongan 3D stainless steel modern atanapi potongan 3D anu sanés didamel tina keramik, gelas, plastik sareng sajabana, produk Ukiran batu alam dipeunteun pikeun kesan gaya & klasik na. Kalayan rébu taun akumulasi téhnik karajinan ngahijikeun kamajuan téknologi, produk batu Ukiran ngungkabkeun daya tarik modérnna sareng kakuatanana kuno antik na.

    diajar deui
  • Column&Post

    Kolom & Pos

    diajar deui