3D Ukir Batu-Tembok & Seni

Pola gaya Sivec Bodas Aheng témbok ukiran 3D

pic1

Milih Bahan Baku

Léngkah ieu penting sareng penting pikeun sadaya léngkah ieu. Blok kubik batu sareng lempengan sacara umum medar bahan baku anu siap diolah. Pilihan matéri bakal meryogikeun élmu anu sistematis ngeunaan karakter matéri sareng aplikasi na sareng pikiran anu siap pikeun diajar matéri anyar. Pamariksaan lengkep bahan baku ngalibatkeun: ngarékam pangukuran & mariksa penampilan fisik. Ngan ukur prosés pamilihan anu leres dilakukeun, produk akhirna tiasa ngungkabkeun éstétika sareng nilai aplikasi. Tim pengadaan kami, nuturkeun budaya perusahaan pikeun ngahasilkeun ngan ukur produk anu kualitas, sanget ahli dina milarian sareng mésér bahan anu kualitas luhur. ▼

pic2

Ukiran CNC ▼

Mékanisasi dina industri batu kajantenan henteu lami. Tapi éta parantos nguatkeun industri. Utamana mesin CNC, aranjeunna ngamungkinkeun pikeun aplikasi anu langkung kreatif sareng desain pikeun batu alam. Kalayan mesin CNC, prosés ngukir batu langkung akurat sareng éfisién. ▼

pic3

Garing-lay

Sadaya produk anu ditumpukeun diwajibkeun ngalakukeun pre-assemble sateuacan ngantunkeun pabrik pabrik, tina panel anu paling saderhana dugi ka pola ukiran CNC sareng pola cai-jet. Prosés ieu biasana disebatkeun garing-lay. Peletakan garing anu ditangtoskeun dilakukeun dina rohangan anu kosong sareng kosong kalayan lawon serat bantal lemes di lantai sareng kondisi pencahyaan anu saé. Pagawe urang bakal ngagolkeun panel produk bérés dina lantai numutkeun shopdrawing, anu ku kami tiasa diparios:

1) upami warna na saluyu sareng daérah atanapi rohangan;

2) upami marmer anu dianggo pikeun hiji daérah nganggo gaya anu sami, pikeun batu kalayan urat, ieu bakal ngabantosan urang mariksa naha arah uratna dipesen atanapi teras-terasan;

3) upami aya potongan potongan sareng ujung anu tiasa diralat atanapi diganti;

4) upami aya potongan anu cacad: liang, bintik hideung ageung, tambalan konéng anu kedah diganti. Barina ogé panel dipariksa sareng dilabélan. Urang bakal ngamimitian prosedur pengepakan. ▼

pic4

Ngepak

Kami gaduh divisi pengemasan khusus. Kalayan saham biasa tina kai sareng papan lapis di pabrik kami, kami tiasa ngarobih pangepakan pikeun masing-masing jinis produk, boh standar atanapi henteu konvensional. Pagawe propésional tukang ngaput paking pikeun tiap produk ku ngemutan: beban beurat terbatas unggal paking; janten anti selip, anti tabrakan & shockproof, tahan cai. Pakét anu aman sareng propésional mangrupikeun jaminan pikeun pasrah aman pikeun produk réngsé ka klien. ▼

pic5