• Spanduk

3D Ukiran Batu-Tembok & Seni

3D Ukiran Batu-Tembok & Seni

Ukiran Batu mangrupikeun prosés ngamurnikeun sareng ngahartikeun marmer alam kasar kana potongan marmer hiasan.Ngabandingkeun sareng produk ubin 3D anu didamel tina keramik, kaca, plastik jsb.Kalayan akumulasi taun-taun téknik karajinan anu ngagabungkeun téknologi CNC pang anyarna sareng kamajuan ukiran mikro, ubin témbok Marmer 3D ku Xiamen MorningstarStone ngungkabkeun daya tarik modéren sareng glamor antik anu paling luhur.

Custom Marmer 3D Tembok Cladding ku Limra Limestone pikeun Tembok Mandi

Custom Tilu Diménsi Permukaan Batu Alam 3D Tembok Cladding tina Moca Cream Batu Kapur pikeun témbok outdoor sarta indoor

Tembok Batu Alam & Ubin Lantai sareng Tekstur 3D ku Marmer Beige Sunny

Tembok marmer 3D of Wizard of Oz Héjo marmer pikeun Tembok ku ukiran CNC

Custom marmer 3D Tembok of Raggio Verde marmer Fitur panutup témbok

Tembok Batu Alam 3D sareng Ubin Lantai Jura Gray Limestone ku Micro-ukir